Referenties

Alle referenties op kaart

JVD warmtepompreferenties

Bekijk een overzicht van de meest recente referenties van zowel particuliere- als professionele-, nieuwbouw- en renovatieprojecten op kaart. Indien gewenst kan u ons contacteren en bezorgen wij u graag gelijkaardige referenties in detail.

warmtepomp grondboring

Referenties op Facebook

Verschillende klanten schreven hun reviews rechtstreeks op Facebook.  Lees hier wat onze bestaande en vorige klanten over ons schrijven.

Op aanraden van enkele vrienden en familieleden hebben wij onze warmtepomp met diepteboring laten installeren door JVD. En wij hebben er nog geen moment spijt van gehad. Dat de firma JVD een goed geoliede machine is, was ons al snel duidelijk. Afspraken werden perfect nagekomen en onze wijzigingen werden in ontwerpfase meteen uitgewerkt. De techniekers leveren met kennis van zaken een propere installatie af.
Zelf waren we eerst niet gewonnen om een passieve koeling aan de installatie toe te voegen, maar op aanraden van Joris en zijn techniekers, hebben we dit toch gedaan. Wat een luxe! Wij hebben vrij veel ramen in de zuidgevel maar wij komen in de zomer in een aangenaam koele woning thuis.Bedankt voor de goede service. Patrik en Inge
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk alle reviews

Net de geothermische warmtepomp opgeleverd gekregen van een top team. Van begin tot het einde, goede communicatie, stipte planning, de nodige flexibiliteit en professionele uitvoering. Wij zijn er blij mee. Inge en Kristof... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk alle reviews
Toon meer berichten