Warmtepomp Brecht – Noord trucks

Professioneel

Water-water warmtepomp Noord Trucks

Voor de nieuwe werkplaats met kantoor en magazijn van de firma Noord Trucks besliste de zaakvoerder te kiezen voor hernieuwbare energie, de warmtepomp. Via de winningsput pompen we het grondwater op, richting de warmtepomp welke de geperste warmte door de 1400 m² aan vloerverwarmingsbuizen doet stromen.  Tot slot sturen we het afgekoelde water terug via de infiltratieput naar het grondwater. Deze warmtepomptoepassing ‘water-water’ wordt voornamelijk gebruikt bij grotere vermogens.

In het eerste filmpje toont Joris de eerste twee fases van onze werken.

Voordelen water-water warmtepomp voor industrie

Het voornaamste voordeel is dat, omwille van de constante temperatuur van het grondwater, de water-water warmtepomp een uitzonderlijk goed rendement behaalt. Verder zijn de boorputten netjes weggewerkt in de groenzone. Daarbij kan men met een warmtepomp op een milieuvriendelijke en budgetvriendelijke manier koelen. Dit geeft in combinatie met vloerverwarming de werknemers in het kantoor als in de werkplaats een aangenaam werkcomfort, zowel zomer als winter.

Het warm water wordt verzorgd door de warmtepompboiler welke in de technische ruimte is geplaatst. Hierdoor wordt de restwarmte in de technische ruimte optimaal benut om zo ook voor de aanmaak van sanitair warm water een mooi rendement te bekomen.

Voordelen JVD warmtepomptechnieken

Joris Van Dyck brengt een ondernemer als u zekerheid en gemoedsrust over de gehele lijn. Van advies tot plaatsing van een netjes afgewerkte rendabele installatie en het verzorgen van de het premieverhaal.

Alle werken voeren we uit in eigen beheer waardoor u kan rekenen op een stipte planning en afwerking door vakmensen. Tot slot geven wij u een offerte waarvan we garanderen dat deze gelijk zal zijn aan de factuur zodat u perfect uw budget kan beheren.

Contacteer ons gerust voor meer informatie.