Warmtepomp Hemiksem

Residentieel

JVD warmtepomptechnieken plaatste in de woning in Hemiksem een aarde-water warmtepomp Viessmann vitocal 200-G van 10 kW. Op het gelijkvloers werd er vloerverwarming geplaatst, legpatroon 10 voor de leefruimtes, legpatroon 7,5 voor de raamzones. De badkamer op het verdieping werd voorzien van vloeropwarming.

Onze klant hier aan het woord:

Wij hebben lang getwijfeld om te verwarmen met warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Hiervoor hadden wij bij verschillende firma’s offertes aangevraagd maar onze voorkeur lag vrij direct bij JVD. Wij hebben dan ook gekozen voor een grond/water warmtepomp bij JVD omdat zij de enige zijn die werken met kwaliteitsproducten zoals Viessmann, Henco,…

Joris heeft meermaals de tijd genomen om met ons alles te bespreken van A tot Z zowel op kantoor als op de werf. Ook konden wij steeds terecht met onze vragen bij het personeel op kantoor. De plaatsing verliep zeer vlot, telkens was de firma JVD aanwezig op de afgesproken datums wat bij sommige firma’s niet altijd gezegd kan worden maar wat zeer belangrijk is voor de oplevering. De installateurs weten zeer goed waar ze mee bezig zijn en werken alles netjes af. Extra vragen en bijkomende werken werden steeds zonder problemen uitgevoerd. Na de plaatsing van de gehele installatie werd bij de opstart de werking ervan nog eens persoonlijk door Joris zelf uitgelegd.

Het systeem is nu al enige tijd in gebruik en wij zijn er super tevreden van. De warmtepomp is zeer professioneel afgewerkt, muisstil en gebruiksvriendelijk.

Niets dan lof voor JVD, een echte aanrader om met samen te werken!