Warmtepomp Beerse – KA Construct

Professioneel

De zaakvoerder van KA construct, gespecialiseerd in aluminium constructies, verteld over de kwaliteitsvolle samenwerking met JVD warmtepomptechnieken. Wij zorgden voor de installatie van een water/water warmtepomp Viessmann vitocal 300-G van 96 kW die instaat voor de verwarming en koeling van de toonzaal en kantoren.

Rita Sprangers aan het woord:

Toen we aan onze nieuwbouw begonnen deden we voor de verwarming een referentietoets: we kozen voor Joris Van Dyck. De juiste keuze, zo bleek achteraf. Gezien onze werking in bouwteam was de begeleiding van A tot Z zeer belangrijk. Het zorgde voor de beste prijs/kwaliteit en de meest efficiƫnte oplossing voor onze vloerverwarming met warmtepomp en aanvullende verluchtingstechnieken.

Tijdens de werken konden wij rekenen op een correcte planning. Een vast en discreet professioneel team zorgde waar nodig voor snelle bijsturingen. Nog een voordeel was het advies over de mogelijkheden om premies aan te vragen. Dat zorgde ervoor dat wij ons niet in een oneindig kluwen van paperassen en dossiers moesten storten.

Joris Van Dyck maakt er een punt van dat er netjes kan opgeleverd worden, zonder problemen of een lijst van openstaande punten. Het was voor ons een aangename samenwerking. Voor herhaling vatbaar? Jazeker! Maar wij zitten voorlopig wel nog een tijd goed in ons nieuw gebouw…