Warmtepomp Brecht – Kinepunt

Professioneel

In de lente van 2018 leverde Joris Van Dyck de warmtepompinstallatie op voor Kinepunt Brecht. Het jonge koppel verbouwde een schilderswinkel tot kinepraktijk met boven privé woongedeelte.

Verwarming en koeling van kinepraktijk en woning

Anke & Martijn zijn erg bewust te werk gegaan met hun renovatie. Zowel de kwaliteit van de verwarming als duurzaamheid ervan zijn voor hen belangrijk. Familie en vrienden leidde hen tot bij JVD warmtepomptechnieken. Samen met hen stippelde we hun ideale verwarming uit. Een geothermische warmtepomp met vloerverwarming, vloerkoeling en de mogelijkheid om woning en praktijk apart te meten.

1.500e warmtepompinstallatie

Joris Van Dyck heeft reeds 15 jaar ervaring met warmtepompen. Samen met zijn gekwalificeerd team van 16 personen zijn zij dag in dag uit bezig met warmtepompen. Enkel en alleen warmtepompen, in tegenstelling tot andere installateurs. Dat brengt niet enkel de teller  op meer dan 1.500 afgewerkte installaties maar zorgt er ook voor dat u kan rekening op de beste kwaliteit.

Specialist hernieuwbare verwarming voor industrie, winkel en kantoor

De specialisatie van warmtepompen gaat verder dan particuliere installaties in woningen of appartementen. Zo kreeg JVD warmtepomptechnieken dankzij hun ervaring en expertise ook de kans om aan tal van grote industriële projecten mee te werken. Van toonzaal, dokterspraktijk, notariaat tot werkplaatsen en industrie. Zo weet u ook als ondernemer bewuste keuzes te maken inzake duurzaamheid.

Indien u graag uw project samen met ons wenst te bespreken dan kan u contact met ons opnemen voor een afspraak.